bebecard.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Antet Prima pagina
Catalog produse
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Sigla PlatiOnline.ro

Produsele Bebecard sunt ilustrate, printate și împachetate personal - Handmade with love.

TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII

www.bebecard.ro

 


Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului bebecard.ro (Matadam Concept Srl).


Site-ul Bebecard.ro (bebecard.ro) este operat de societatea Matadam Concept Srl, cu sediul in OradeaStr. Thomas Morus nr. 22, Jud. Bihor, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J05/2171/2016, Cui: RO36822096. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 


Designul si continutul website-ului www.bebecard.roapartin in exclusivitate Societatii SC Matadam Concept SRL si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.


SC Matadam Concept SRL, are sediul social in Oradea, Str. Thomas Morus nr. 22, Jud. Bihor, cod unic de inregistrare RO 36822096, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J05/2171/2016.DEFINITII


Termenii"site”,"acest site”si "site-ul”folositi in acest document se refera la site-ul www.bebecard.ro.

Vizitator– orice persoana care acceseaza site-ul www.bebecard.roindiferent de motiv. Utilizator– persoana fizica care are sau obtine acces la continut, prin mijloacele de comunicare (spre exemplu formulare) puse la dispozitie de catre SC Matadam Concept SRL. (electronic) sau in baza unui acord de utilizare existent intre SC Matadam Concept SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui cont.

Prin „continut” intelegem:

toate informatiile de pe site sau din aplicatie care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;

continutul oricarui e-mail trimis utilizatorilor sau clientilor sai de catre SC Matadam Concept SRL. prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

informatii legate de produsele, evenimentele, noutăţile, ofertele speciale, serviciile si/sau tarifele practicate de SC Matadam Concept SRL intr-o anumita perioada.

Cont– sectiune din site sau din aplicatie formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite clientului/consumatorului accesul, vizualizarea, consultarea, evaluarea, interogarea informatiilor si transmiterea solicitarii si care contine informatii despre acestia.

Formular de comunicare - solicitare – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre SC Matadam Concept SRL. si client, prin care acesta transmite Societatii SC Matadam Concept SRL intentia sa de a achizitiona produse sau a primi informari prin intermediul site-ului www.bebecard.ro

Date personale – informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat. A se vedea Politica de confidentialitate privind Datele Personaledisponibila online pe acest site.


ACCEPTAREA "TERMENILOR SI CONDITIILOR


Inainte de a naviga in website-ulwww.bebecard.rova rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc website-ul www.bebecard.ro. Accesarea site-ului presupune acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, acestea avand valoare contractuala deplina.

SC Matadam Concept SRL. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul website-ului sau al aplicatiei mobile. In aceasta situatie, SC Matadam Concept SRL va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va aparea in momentul accesarii site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator/vizitator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract.


CONTINUTUL SITE-ULUI SI AL APLICATIEI MOBILE


Continutul, astfel cum este definit, incluzand, dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site sau in aplicatia mobila, reprezinta proprietatea exclusiva a Societatii SC Matadam Concept SRL și acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens, in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Utilizatorilor nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea in alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original.

Informatiile publicate pe site-ulwww.bebecard.rosunt informatii de interes general despre SC Matadam Concept SRL., produsele comercializate, opiniile utilizatorilor despre produse cat si alte informatii considerate de catre SC Matadam Concept SRL.,ca fiind de interes pentru utilizatori şi/sau vizitatori.

SC Matadam Concept SRL isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site-ulwww.bebecard.ro.

SC Matadam Concept SRL.isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.


COPYRIGHT

Cu exceptia opiniilor postate de catre utilizatori, continutul site-ului www.bebecard.roimagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC Matadam Concept SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Asadar, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul SC Matadam Concept SRL, a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


ACCES

a) Accesul in website-ulwww.bebecard.roeste liber si nu necesita configurarea unui utilizator

b) Utilizarea formularului de contact – necesita furnizarea de date cu caracter personal; a se consulta Politica de confidenţialitate disponibilă pe site. Daca veti furniza date ireale sau ale unei alte persoane, raspunderea este strict a dumneavoastra, conform legii, dar SC Matadam Concept SRL are dreptul de a sterge contul astfel creat imediat ce va afla de situatie. SC Matadam Concept SRL., poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite justificarea atitudinii sale, sa suspende sau sa interzica accesul dumneavoastra la continutul siteului www.bebecard.rosau doar la o parte a acestui continut. In cazul in care administratorii site-ului va vor interzice accesul, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.


LEGATURI

Website-ul www.bebecard.ropoate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. SC Matadam Concept SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru nicio paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.


PARTENERI

Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri referitoare la o anumita marca sau la un anumit produs clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.


DECLINAREA RESPONSABILITATII

O parte din continutul site-ului www.bebecard.ro, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile si simbolurile lor, este pusa la dispozitia noastra de producatorii si furnizorii parteneri. Din acest motiv, SC Matadam Concept SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratete sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site. Imaginile prezentate atat pe site-ul www.bebecard.roau rol exemplificativ, iar produsele si/sau serviciile efectiv livrate pot fi diferite comparativ cu imaginile existente pe site, in orice mod (configurare, culoare, accesorii, aspect, ambient, etc.)

SC Matadam Concept SRL nu isi asuma responsabilitatea cu privire la continutul comentariilor postate de utilizatori referitor la produsele promovate, in schimb, isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care incalca Termenii si conditiile website-ul www.bebecard.rosau care este in alt mod incompatibil cu scopul acestora. Cu toate acestea, SC Matadam Concept SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe website si postat de catre utilizatori.

SC Matadam Concept SRL. nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate in promotiile desfasurate prin intermediul site-ului. SC Matadam Concept SRL. nu este responsabila pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, caracteristicilor, imaginilor produsele sau serviciilor afisate pe website-ul www.bebecard.ro.

SC Matadam Concept SRL. nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a "Termenilor si conditiilor”.

SC Matadam Concept SRL. nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului www.bebecard.ro, precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afisate pe acestea.


PROMOTII SI CONCURSURI

Promotiile si concursurile care se desfasoara pe website respecta regulamentele create de SC Matadam Concept SRL. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor prin intermediul site-ului propriu www.bebecard.rosau prin mesaje de posta electronica. Pentru a beneficia de promotii, participantii trebuie sa respecte intocmai regulile afisate in regulamentul oficial. Promotiile prezentate in aceste medii sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

SC Matadam Concept SRL isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nicio notificare prealabila.

In ceea ce priveste informarea persoanelor vizate despre drepturile acestora potrivit actelor normative mentionate anterior, prevederile prezentului paragraf se aplica si persoanelor care frecventeaza orice spatiu/loc al SC Matadam Concept SRL supus supravegherii video, in scopul monitorizarii/securitatii persoanelor, spatiului si securitatii bunurilor; de asemenea, persoanele care frecventeaza orice spatiu/loc al SC Matadam Concept SRL supravegheat video sunt de acord expres si neechivoc cu faptul ca sunt inregistrate video de SC Matadam Concept SRL si ca aceste inregistrari video sunt pastrate si utilizate de SC Matadam Concept SRL si sunt puse şi la dispoziţia autorităţilor, conform legii.


FRAUDA ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.bebecard.roSAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA ORICĂRUI SERVER CARE GAZDUIEŞTE SITE-UL VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A ACESTORA SI VA PUTEA AVEA DREPT CONSECINTA ATRAGEREA RĂSPUNDERII AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE. IN CAZUL IN CARE NU AGREATI CONDITIILE SI TERMENII MAI-SUS ARATATE VA RUGAM SA NU ACCESAŢI SITE-ULwww.bebecard.roSI SA INCHIDETI DE INDATA PAGINA DE WEB www.bebecard.ro

 
spacer
Website detinut de Matadam Concept S.R.L., CIF: RO36822096, Reg.Com: J05/2171/2016